Demirkol Hayvansal Ürünler,

Biz Kimiz;

Firmamızın sektörel tecrübesi  1980 li yıllardan baslamaktadır. Sakatat ,Bagirsak ve Et ürünlerinin kesimi ve toptan satışı  ile ticaret hayatına başlayan firma ortakları , gelişen Kopek  Çigneme  Ürünleri sektöründe   buluşmuşlardır.

2003 yılında  firma ortakları  Köpek Çiğneme Çerezleri üreticisi ve tedarikçisi olarak kuruluşunu deneyim , tecrübeyle birleştirmistir ve kurulusunu tamamlamistir

2020 li yıllara gelindiğinde firmamızın ulastığı durum ; yüksek kalite standarlarında ve Avrupa Birliği Brüksel Veteriner Birligi , T C.  Tarım Bakanlığı Veterinerleri  ve Amerika FDA yetkilileri tarafından düzenli olarak denetlenmektedir ve kontrol altında bulunmaktadır. Urunlerimiz ve uretim hattimiz Uluslararası Kalite ve Gözetim firmaları tarafından onaylanmıştır. Ürünlerimiz hammaddeden başlayıp tam mamül olarak aynı zamanda kendi Veteriner Hekimlerimiz tarafından takip edilmektedir.

Arge departmanımız  ve labaratovarlarımızda kalite güvencemiz ,ürün garantisi ve uygunluk,ürün geliştirme ve çeşitlendirme  için her aşamada analizleri  kayıt altına alınmaktadır.

Isıl işlemlerden ve Gama Işınlarından geçen  ürünlerimiz  Avrupa‘nIn çoğu Petshop larında  distribütörlerimizin, bizlerin kaliteli ve yüksek standartta calışmasından dolayı ürünlerimiz 5B000 nokta üzerindeki raflarda yer almaktadır.