Boğa Penis

Düşük kalorili, pratik porsiyonlanabilir Boğa penisleri her köpek için bir A’laKart tır.

Boğa Penisleri her bakımdan iyi bir seçimdir. Bir yürüyüşten sonra atıştırmalık olarak veya günlük beslenmeden sonra tatlı olarak idealdir:
Boğa Penisleri son derece sert dokusu sayesinde uzun süren eğlenceli çiğneme sağlamaktadır. Tüm köpekler için, kaç yaşında veya ne kadar büyük olursa olsun hepsine uygun bir meşguliyet verir.
Hatta kilo alma eğilimli köpekler için, boğa penisleri ideal bir doğal çiğneme çerezidir. Çünkü, neredeyse tamamı değerli proteinlerden oluşmakta ve çok düşük kalorilidir. Bu sebepten dolayı Boğa Penisi’ni verdikten sonra günlük yemek miktarını azaltmak zorunda değilsiniz.

Boğa Penisi’nde dayanıklı bir mukavemet maddesi bulunduğu için köpeklere doğal bir diş fırçası gibi etki yapmaktadır. Köpek Boğa Penisi’ni yavaş yavaş çiğnerken dişler ve diş etleri temizlenip masaj yapılır. Böylelikle diş taşları ve ağrı yapan diş problemlerinin de önüne geçilmiş olur.
Daha bitmedi: Doğal çiğneme ürünleri olan Dana Penisleri daha fazlasını da yapmaktadır.
Düzenli çiğnemek çene kemiklerini güçlendirmekte ve çiğneme istek doyumunu da gerçekleştirmiş olur.

Köpeklerin atalarından gelen genetik bir çiğneme kültürü vardır. Bu da yemeklerini zahmetlice küçültmek zorunda kalmalarıdır. Ancak dört bacaklının çiğneme ihtiyacı hissi doyuma ulaşırsa o zaman sakin ve uslu bir çocuk olur. Bu yüzden çiğneme ürünleri köpek besleyicileri için olmazsa olmazlardandır.
Boğa Penis’lerimiz taze etten üretilmiş tamamen doğal ürünlerdir. Ürünlerimiz yüksek kaliteli etlerden üretilmekte ve itina ile sıcak hava kurutması yapılmaktadır.
dana-penis-kirpinti2-600×401 Ürünlerimizin hazırlanmasında hiçbir yapay koruyucu ve diğer katkı maddelerinin kullanımından kaçınılmıştır – tamamen doğal ve 100% Türkiye imalatıdır. Ancak bu şekilde tamamen sağlıklı çerezler elde edilebilir. Her köpek için lezzetli hafif çiğnemelikler.
Boğa Penis’lerimiz dört ayaklılar için gerçek bir seçilmiş damak tadıdır.
bilesen-minimum-degerler Ham protein: 82.7%

Ham Yağ: 1,9%

Ham kül: 1,4%